Vocea lui Archer- a început ca o lecție de viață și s-a transformat într-un roman erotic

În ultimele luni am văzut această carte bântuid pe toate site-urile de socializare, de fiecare dată cineva trâmbița despre emoția pe care o provoacă. Mă făcuse curioasă, pentru că judecând după copertă mi se părea o combinație între „Îngerul nopții” și „Twilight”. Și știți deja cât am suspinat la cele două titluri menționate. De asemenea am avut și ceva reticențe când am luat-o de pe raft, dar nu știu a vă spune dacă acea nehotărâre se datora faptului că alte câteva sute de cărți strigau după mine sau fiindcă știam că posibilitatea de a nu mă încânta titlul ales era destul de mare. 

În realitate, romanul nu are legătură cu genul fantasy (așa cum credeam eu), ci este o poveste aproape veridică. Numai protagonistul masculin pare rupt din basme. Bree e o tânără care fuge de trecut și se refugiază într-un orășel micuț în care toată lumea e drăguță cu toată lumea. Aici îl întâlnește pe veșnicul misterios Archer, un alt tânăr cu un trecut trist și greu de suportat chiar și pentru un om puternic.

Deci inițial traumele din trecut ale celor două personaje mi-au lăsat impresia că urmează să citesc genul de carte care te învață că viața e frumoasă și că orice rană își găsește vindecarea, doar că trebuie să ai răbdare. Însă imediat ce relația dintre cei doi protagoniști a evoluat, povestea a devenit una erotică în care o ea frumoasă și un el perfect și-o trag prin toate locurile în care pofta de viață le vine.

Se încearcă apoi crearea unei tensiuni, ceva certuri între cei doi îndrăgostiți, dar per total e o lălăială din care abia așteptam să ies. În ultimele pagini scriitoarea a realizat că povestea ei nu e atât de memorabilă pe cat și-ar fi dorit, așa că a optat pentru un final altfel, menit să impresioneze și să frângă inimi. Personal l-am simțit venind, dar recunosc că tot mi-a lăsat un sentiment de tristețe. 

Acum, eu nu încerc să vă spun că acest roman e prost, dimpotrivă. Chiar il recomand, dar fanilor genului romance. Și pe mine m-a emoționat pe alocuri, dar aș fi preferat ca scriitoarea să ducă povestea în altă zonă. Din păcate nu a fost așa. 

Am realizat astăzi o recenzie pe scurt, pentru că nici nu am avut multe idei notabile legate de carte. Să-mi iertați acest fapt. Vouă cum vi s-a părut scrierea?

Share this...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

3 comentarii la „Vocea lui Archer- a început ca o lecție de viață și s-a transformat într-un roman erotic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *