Cinci serii pe care vreau să le citesc|Cărți individuale sau serii?

Vă spuneam că îmi doresc să dezbat tot felul de subiecte pe blog, din dorința de a mă apropia de cititorii mei și de asemenea de a-i motiva și pe alții care fie mă citesc de o vreme, fie sunt noi pe blog, să vorbească că slavă Domnului, ne permitem o opinie. Pentru a vă încuraja mi-am spus că e important să vă prezint și câteva serii pe care le am în plan, căci dacă aș face un top al celor mai bune serii citite, vă vorbesc iar de Harry Potter și v-ați plictisit. Așadar, să trecem la treabă. 

1. Stăpânul inelelor de Tolkien. Uneori nici mie nu-mi vine să cred că nu am citit celebra trilogie, nu am văzut nici filmele, deci ce blogger de carte sunt eu? Eh, exagerez ca de obicei. În realitate îmi doresc să citesc cărțile nu în urma presiunii publicului, ci pur și simplu fiindcă chiar cred că o să-mi placă. 

2. Seria Alina Marinescu de Monica Ramirez. Știu despre cărți că au suspans, crime, arme, deci în principiu nici nu aș avea nevoie de un motiv în plus să le cumpăr. Dar apoi mai există și dorința mea de a citi și promova scriitorii români, căci mai avem și oameni buni în domeniu. În plus, scriitorii români nu se împart în două categorii, Binder și Ciobanu, ca să-i judeci pe toți după cei doi. 😉

librex.ro

3. Dune de Frank Herbert. Spre rușinea mea, sunt paralela cu romanele sf. Am fugit mereu de ele, în ideea în care să citesc despre chestii tehnice nu mă atrăgea deloc. Doar că acest gen nu e doar despre tehnologie, așa cum mintea mea mediocră înțelegea. Așa că deja am început cu prima carte și sunt foarte entuziasmată. 

4. Seria Nemuritor de Oana Arion. Ce sper eu în cazul acestei serii e să mă detașez de aprecierea pentru scriitoare și să judec cărțile individual. Pentru că pe Oana o venerez. De asemenea, trebuie să recunosc, că această serie e al naibii de tentantă și că sunt foarte curioasă în privința a ceea ce voi citi.

5. Seria Magicienii de Lev Grosman. Trei cărți mutante despre magie? Păi sună a fericire, nu credeți? Nu știu cât de bine sunt scrise cărțile în schimb și chiar aștept păreri legatr de scriitor.

nemira.ro

Probabil v-ați deja seama că eu prefer seriile, trilogiile, în defavoarea cărților individuale, dar aștept cu nerăbdare să aflu ce preferați voi. 😀

Share this...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

5 comentarii la „Cinci serii pe care vreau să le citesc|Cărți individuale sau serii?

  1. Am citit Stapanul inelelor, Dune si Nemuritor. Seria Alina Marinescu este pe lista de citit, intrucat Monica Ramirez scrie foarte bine, recent am citit Traficantul de umbre si Seductia apei si sunt convinsa ca seria este de exceptie. Cat despre Magicieni, de ce nu? 🙂 Lecturi placute iti doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *