The Seven Deadly Sins book tag

Mno, poate că vreo lege nescrisă a bloggingului cere să nu publici două articole asemănătoare la rând, dar eu aleg să-i dau curs de astăzi invitației Loredanei, deși ultimul meu articol a fost tot un tag. Dumnezeul bloggerilor să ne judece, dar erau întrebările prea tentante. Voi nu credeți?

Lăcomie- Care este cea mai ieftină carte cumpărată? Dar cea mai scumpă? 

Am câteva cărți de vreo șase-șapte lei, ceea ce nu e definiția ieftinului, dar e un preț foarte bun. De asemenea pe Harry Potter and the Cursed Child am dat 27 de euro și pare-mi-se că e cea mai scumpă carte. 

Manie- Cu ce scriitor ai o relație de iubire/ură?

Nu pot să mă decid asupra unui singur scriitor, oscilez între Dostoievski, Balzac și Julian Barnes pentru toți trei scriu foarte bine (potrivit canoanelor mele), dar nu-mi place ce scriu. Nu știu dacă înțelegeți ce spun. :))

Zgârcenie- Ce carte ai putea devora la nesfârșit fără nicio rușine?

Harry Potter, fără dubii. Am citit toată seria o dată, apoi am recitit primele patru cărți și îmi doresc ca la anul să o recitesc pe toată, dar în engleză. 

Lene- ce carte a fost neglijată din cauza lenei?

Am foarte multe cărți abandonate, recunosc. Dar fie pentru că am intrat în reading slump, fie pentru că am decis că nu își merită timpul scrierea respectivă. Așa, de dragul facebook-ului, instagramului sau privitului pe fereastră, nu renunț la citit. 

Mândrie- Despre ce carte vorbești cel mai mult pentru a suna ca un cititor foarte deștept?

Ah, ar trebui să recunosc asta? Despre clasici în general, dar am impresia că și atunci când voi termina Dune Frank Herbert, care un mutant de carte, tot ca un om foarte inteligent mă voi simți. 

Atracția fizică- ce atribute găsești ca fiind cele mai atractive la personajele feminine sau masculine?

Îmi plac personajele inteligente, care fac legături ușor, care au curaj. Așa mă cuceresc. 

Invidie- ce cărți ti-ai dori cel mai mult să le primești cadou. 

Seria Harry Potter în engleză. 😀

Okian.ro

Acestea au fost răspunsurile mele, simple ca de obicei. Nu nominalizez, dar sper că acest tag să atragă cât mai multă lume. Până data viitoare, spor la citit! 

Share this...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

5 comentarii la „The Seven Deadly Sins book tag

  1. Harry Potter steals the spotlight, ca de obicei! 😁 Într-un fel mi-e ciudă că eu eram prea mare când a căpătat seria avânt și la noi în Românica. Am citit-o undeva prin clasele 10-11, și deși mi-a plăcut la nebunie, nu m-a fascinat așa cum i-a fascinat pe alții, care aveau vârsta potrivită pentru ea la momentul acela. Oh well, ce să-i faci. În rest, faine răspunsuri, mi-au plăcut! Also, 27 de euro??! Jesus! 😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *