Ce părere aveți despre Haruki Murakami?

În încercarea mea de a crea conținut, m-am gândit că nu ar fi deloc rău ca săptămânal să abordăm un subiect de conversație, să facem o dezbatere dacă vreți, având o temă evident legată de cărți, scriitori, curente literare și altele. Nu mă aștept să am foarte multe reacții la acest articol, dar voi fi fericită dacă voi cunoaște 2-3 fani. De asemenea apreciez și chiar mă entuziasmează ideea unor comentarii împotriva scriitorului, atâta timp când sunt argumentate și nimeni nu împarte răutăți gratuite.

Vreau să știu înainte de toate dacă vă place Murakami ori ba? De ce da și de ce nu? Pentru ce îl apreciați și ce vă incomodează în scrierile lui? Câte cărți ați citit de la el? Câte mai aveți în plan? Și bineînțeles tot ce considerați voi că se cere specificat. 

Mai adaug și că e unul dintre scriitorii mei preferați de aseară, după ce am citit „Iubita mea, Sputnik”. Îmi place mult stilul lui de scriere și apreciez că le combină pe toate în cărțile sale. Sunt reale, dar au elemente fantastice, au secvențe erotice și învățături de memorat. Mie îmi place, dar vouă?

Share this...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

11 comentarii la „Ce părere aveți despre Haruki Murakami?

  1. Sunt și eu pe aici!
    Ideea este ca tot găsesc opinii pozitive și cărțile lui peste tot! Tocmai de aceea am în plan sa îi citesc măcar o carte și să văd ce descopăr acolo. Deci nu am prea multe de spus! Sper ca la următoarea discuție sa fiu la curent cu autorul/cartea si sa revin și cu o părere despre acesta.
    Apropo, îmi place ideea ta! 😉

  2. La inceput nu mi-a placut, abia dupa ce am citit o carte de povestiri-Dupa cutremur a inceput sa imi placa. Imi place simplitatea scrierii combinata cu neverosimilul actiunii-si cu toate acestea pare atat de real-singuratatea, si modul in care viata de zi cu zi isi continua mersul-precum gatitul pastelor si urmarirea oii fantastice. Cel mai mult mi-a placut Cronica pasarii arc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *