Tag: The book lover

Cum mereu există un tag de onorat, astăzi i-a venit rândul lui Nico, blogărița ce semnează articole aici. Îi mulțumesc acesteia pentru nominalizare și îi urez succes. Și acum să trecem la treabă. 

1. Îți aduci aminte ce te-a făcut să iubești să citești? Nu a existat un factor determinator, ci pur și simplu am avut în sânge pasiunea pentru cărți. Nu știu de la cine am luat-o că ai mei mă iau peste picior când citesc. Dar știu că a existat o chemare mereu însă târziu am făcut din a citi un obicei zilnic.

2. Unde citești de obicei? În pat. E cel mai confortabil loc și desigur cel mai liniștit. 

3. Preferi să citești o singură carte odată sau mai multe? Aș prefera să citesc una singură, dar nu mă pot abține și citesc în paralel. Nu știu alții ce cred, dar mie mi se pare nu e tocmai soluția pentru a citi mai mult, dimpotrivă. 

4. Care este genul tău preferat? În general citesc tot ce-mi pică în mână, cu mici excepții. Totuși aș prefera un thriller mai presus de toate.

5. Ce gen de cărți nu vei citi niciodată? Romane de duzină din seria „Cărți romantice” și de asemeanea nu am citit ceva SF niciodată, dar sper să repar acest fapt.

6. Ai o carte preferată? Nu, nici nu aș avea cum, dar am seria Harry Potter. 😀

7. Care este cea mai rea carte citită de tine? Dacă nu îmi place, nu îmi bat capul și abandonez lectura. Nu vreau să dau exemple pentru că dacă mie nu îmi place, nu înseamnă neapărat că e o carte proastă. 

8. Care este cea mai groasă carte citită? Cred că Anna Karenina de Tolstoi. 

9. Care a fost ultima carte cumpărată? Ultima dată am cumpărat vreo șapte cărți iar când am ajuns la casă, domnul de acolo a exprimat foarte surprins și vesel „ai de gând să cumperi toate aceste cărți?”. Numărul nu era atât de mare, dar prețul da. Aici în Irlanda cărțile sunt mult mai scumpe. 

10. Ce preferi: cărți de la bibliotecă sau cărți cumpărate? Prefer să citesc. Atât. 😀

11. Ce citești acum? „Crimă și pedeapsă” pentru care îmi dau timp. Și „Încleștarea regilor”. Și „O mare de lacrimi”. Și „Doctor Sleep”. Și, și, și…

12. Care sunt dezavantajele unui iubitor de cărți? Prea puțin timp și foarte multe cărți. 

Fără nominalizări. Citiți! 🙂

Share this...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

2 comentarii la „Tag: The book lover

  1. Mă bucur că ai răspuns acestor curiozități și mi-ai onorat nominalizarea 😊 Mi-a plăcut să citesc ce-ai scris și să-ți mai descopăr latura de cititor. Am citit „Crimă și pedeapsă” de ceva timp și mi-a plăcut foarte foarte mult. Lectură plăcută la cele multe cărți menționate! 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *