Book blogger tag

Probabil nu v-am spus, dar tare îmi sunt dragi tag-urile. Mă simt ca și cum aș fi o persoană importantă și dau un interviu. Glumesc, de fapt e o modalitate bună de a recomanda cărți citite de ceva timp, de a rememora și de a te uita prin lista ta de lecturi. Am găsit acest tag la Elena și evident că nu am putut să-l las neatins. Să trecem la treabă. 

1. Trei lucruri pe care nu le suporți la o carte. Aici ține de perioade. De exemplu, o să spun astăzi că nu suport clișeele, dar poate mâine o să vreau să citesc un YoungAdult plin de clișee. Acțiunea previzibilă în schimb e moartea pasiunii pentru mine. Și de asemeanea nu-mi plac protagonistele slabe, care nu excelează prin nimic, ci sunt doar niște împiedicate, dar simpatice domnule! Leșină toți masculii din carte după ele.

2. Descrierea locului tău preferat de citit. În general citesc pe unde apuc și nu cred că locul ales face totul mai bine, ci cartea.

3. Trei confesiuni legate de cărți. Citesc foarte multe titluri în paralel, nu trag de mine să termin o carte dacă nu-mi place, deci abandonez foarte multe cărți și îmi place să fac semne colorate pe pagini.

4. Când a fost ultima dată când ai plâns în timpul lecturării unei cărți? Să știți că nu-mi amintesc pentru că multă bătaie de cap nu ai până să mă faci pe mine să plâng. Cred că s-a întâmplat la „Printre tonuri cenușii”, dar nu pot garanta.

5. Câte cărți se află acum pe noptiera ta? Șapte, că sunt nehotorâtă. Eh, nici chiar. Momentan citesc „Doamna Bovary”, dar nu mă încântă și „Iureșul sabiilor” cu care abia înaintez. 

6. Care este gustarea ta preferată în timp ce citești? Nu mănânc niciodată, dar în schimb nu pot să scriu sau să citesc dacă nu beau cafea sau orice altceva.

7. Numește trei cărți pe care le-ai recomanda tuturor. Harry Potter și deja sunt șapte. Jane Eyre de Charlotte Bronte mi-a deschis apetitul pentru citit, deci o recomand. Și „Crimă și pedeapsă” de Dostoievski. 

8. Arată-ne o pauză cu raftul preferat din bibliotecă. Biblioteca mea e împrăștiată în două țări diferite. Îmi pare rău, în curând va fi completă. 

9. Scrie în trei cuvinte ce înseamnă cărțile pentru tine. Evadare, împlinire, relaxare.

10. Care este cel mai mare secret de cititor al tău? Citesc oricând am ocazia și din acest motiv reușesc să citesc destul de mult. 

Nominalizez pe DumitrițaMadalina, AncaGeo. Și desigur pe oricine dorește să răspundă la aceste întrebări. 

Share this...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

11 comentarii la „Book blogger tag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *